Lorem ipsum dolor sit

Filozofia jakości

Tradycja produkcji kawy jest w naszej rodzinie bardzo bogata. Od ponad 150 lat pozostajemy wierni zasadom, które także dziś inspirują nas do realizowania rodzinnej misji: dostarczania jakościowych produktów. Dotyczy to zarówno selekcjonowania najwyższej klasy surowców, jak też starannie prowadzonego procesu wypalania ziaren. W pełni wykorzystując gromadzone od lat doświadczenia, pozostajemy otwarci na ciągłe doskonalenie i poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań.

Lorem ipsum dolor sit

Produkujemy najwyższej klasy włoskie espresso od 1856 roku. Nasze doświadczenie nauczyło nas, że za smakiem każdej naprawdę dobrej filiżanki kawy kryje się jakość ziarna. Nie chodzi o wybór pomiędzy arabiką a robustą - ważne są naturalne właściwości surowca, procentowa zawartość w ziarnie tłuszczów i olejków oraz temperatura przetwarzania.
Dlatego wykorzystujemy tylko tę kawę, której pochodzenie znamy, którą wcześniej osobiście widzieliśmy, wyselekcjonowaliśmy, przetestowaliśmy podczas kiperskiej degustacji i precyzyjnych testów laboratoryjnych.

Powrót na górę strony